Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жив мамут в Сибир ?!

Уникалния фотос на мамута Монти

Английски учени направиха невероятно разкритие в Сибир. Английските изследователи доказа, че мамутът, който се смята, че е изчезнал преди повече от 3500 години всъщност все още се среща. Напук на множеството песимисти, които при първоначалното излизане на новината бяха категорични, че на фотоса и клипчето, запечатани от специалистите всъщност има мечка с храна, учените все пак успяха да докажат безкомпромисно тезата си. Специалистите са убедени, че уникалният екземпляр, който са засекли в Сибир е представител на вълнестите мамути и дори с много любов са го  нарекли  Монти.

Учените доказа, че в действителност Монти е мамут чрез ДНК тест…

Английските изследователи са се срещнали лице в лице с праисторическото животно в района на Чукотка, когато мамутът се опитвал да премине през реката. По – важното за специалистите обаче е, че очите не им са ги  излъгали и една година след срещата си с огромното животно, те успяват да докажат този факт безкомпромисно чрез ДНК изследване с косми  сравнени  с  изкопани  останки  от праисторисекия вид,  които доказват, че всъщност мамутът се среща и днес.

Това становище обаче не е достатъчно на изследователите, които искат да докажат с пълна сила  правотата си и те са решени съвсем скоро да тръгнат на нова експедиция в Сибир, като се надяват искрено отново да имат възможността да се срещнат с мамута, който да сложи точка на загадката.

Уникалното видео, в което мамутът Монти пресича реката!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Жив мамут в Сибир ?!

  1. утърев Отговор

    19.04.2012 в 18:34

    Според мен това е мечка, която носи риба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *