Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жестоко унижиха Павел Чернев! Вижте как!

Павел номинации1След като снощи продуцентите на ВИП Брадър решиха да гонят Павел Чернев от името на зрителите, вместо по-логичното – Ирина Флорин или Ваня Червенкова, те му стовариха за сбогом и една мисия, в която той участва в името на мира в Къщата, бюджета и фаткът , че е дисциплиран. Биг Брадър му възложи да се държи неприлично, нагло, безпардонно и в продължение на три часа да тормози съквартирантите, като се орига или пърди. Чернев се почеса замслено и каза, че с оригането няма проблем, като деца са се учили как  да го предизвикват нарочно, но с тръцкането няма да може да се оправи.   В изповедалнята веднага услужливо му бе предоставена специална пърдяща възглавничка, която той сложи в анцуга си.

За по-голям ефект го накараха да се намаже с течност, от която завоня на умрял пор и въоръжен така, той тръгна след жертвите си.  За негов късмет два дни подред бяха яли боб и стомашното му неразположение имаше своето логично обяснение. Павел долни гащи За нула време Павел своня спалнята и малцината, които се бяха изтегнали на леглата си, панически избягаха в хола. Политикът непрекъсато се мъкнеше подир тях и след всяко изрязване се извиняваше смутено, а те го успокояваха, че няма проблеми. Проблеми определено имаше, защото от вонята на някои им излязоха сълзи и се наложи спешно да се евакуират на двора. Павел обаче ги последва и там.

На фона на другите задачи, които получиха другите номинирани,  тази беше най-трудната и най-унизителната. От предаването навярно съзнават, че Чернев е политик,че се среща със симпатизанти, че те го гледат във ВИП Брадър и натрапчивото оригане и пърдене ще се запечатат в главите на всички, както географските познания на Златка. Така продуцентите унижиха Павел, сложиха му етикет пръдльо и го изхвърлиха от Къщата. Употребиха го и повече не им трябва. А за какво им трябват Ирина, Мира и Ваня, това само един Тупарев знае.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *