Жестоко: Митьо Очите изхвърля „Пайнер мюзик” от чалгата!

0
Митьо Очите

Наркобосът Митьо Очите планира мащабна атака за завладяване на чалга бизнеса у нас, издават негови приближени. Наскоро излезлият от затвора и вече покаял се грешник, смятал да измести досегашния некоронован бос на фолка Митко Пайнера и да набута собствени изпълнители по тузарските заведения.

Откакто напусна затвора в Белене, Очите непрекъснато обмислял какъв легален бизнес да захване. Пред приятелите си споделял категорично, че не му се разправя отново с бандитски истории, защото не искал отново да го натикат зад решетките. Освен това да се занимава с криминалния контингет било безсмислено, тъй като така или иначе е успял да задели достатъчно пари, с които да стартира нещо законно.

Митко Пайнера

Една от идеите му за работа, била именно брутална намеса на музикалния пазар. Отначало смятал да привлече някои от певиците на „Пайнер” като им предложи по – тлъсти хонорари, след това да създаде собствени изпълнители. Вече се допитал до специалисти от бранша които му обещали, че срещу съответното заплащане, ще го светнат как се издават албуми и се организират успешни концерти.

Според някои от бъдещите участници в инициативата, към този момент проектът е на етап планиране. Очаква се до края на година новото студио да заработи край морето до края на тази календарна година.

Митьо се посъветвал и със свои приятели за новото начинание, които уверено го подкрепили. Те изтъкнали довода, че бизнесът с красива плът и музика никога няма да залезе, колкото и да са бедни хората. Те го подсетили, че с връзките си в подземния свят, до няколко години ще може да измести всички свои съперници и да монополизира пазара.

Според непотвърдена информация, шефът на „Пайнер” инж. Митко Димитров съвсем не останал очарован от перспективата да се бори с енергичния гангстер. На него му било ясно, че ако не приеме новите условия, в съвсем скоро време ще бъде изритан настрани по един или друг начин. Той вече започнал да се окопава, като се канел да търси протекция от влиятелни политици, които могат да го измъкнат, ако затъне.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HRalVT3VXvY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *