Жестока издънка! Златка поднесе на Маги Халваджиян манджа с неин косъм

2

Златка учуденаНаместената като една от водещите на новото предаване „Какво искат жените?“ Златка Димитрова тотално изненада своя гост Маги Халваджиян, като под носа му му приготви вкусно ястие.

Гостът беше гладен, защото предаването е обедно, а от гювечето се носеше вкусна миризма на подправки. За да не обиди домакинята, той се приготви да хапне и да я похвали, но изведнъж като опарен бутна гювечето встрани. Златка наивно попита защо не му харесва и той тихо каза, че му харесва, но не е свикал да хапва манджа с косми.

магардичВодещата с ужас се взря в ястието и откри там дълъг черен косъм, който със сигурност беше неин.

Настъпи неловка тишина и отраканият продуцент я замаза, като обясни, че самият той има толкова много коса по главата си, че често му се случва да му падне косъм в чинията, затова не се е притеснил особено. Златка обаче забрави какво следва по сценарий и закърши ръце, не можейки да преживее резила, на който зрителите станаха свидетели директно в ефир.

След малко се окопити и се самопредложи да гостува в „Като две капки вода“. Пия страхотно и мога да имитирам Елена Папаризу. Тя ми е любимка, оживи се плейметката. Маги обаче директно я отряза, като прояви уж грижа за нея. Да не би при преобразяването да й падне цялата коса на сцената и Рачков и Зуека да се спънат. Зрителите обаче не ожалиха Маги, а Миро, като си представиха по колко косъма на ден му се налага да изяжда. Какво искат мъжете ли? Днес отговорът можеше да бъде гювече с по-малко коса вътре.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/nKTy9UiVugk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Простото си е просто. Готви се с кърпа на главта, ама тя на, да не си развали прическата…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *