Жестока драма: Мис Крокодил напуска мъжа си!

1

Антония Петрова и Саша Бередин в обтегнати отношения

Александър не смее да погледне ядосаната Антония
Александър не смее да погледне ядосаната Антония

Всеизвестната манекенка Антония Петрова за пореден път намери сили да влезе в полезрението на обективите, след като сътвори поредното скандално чудо. На скорошно светско събитие тя се държа с особена бруталност към кроткия си съпруг Саша Бередин и с поведението си втрещи останалите гости.

Потресени от изцепките на Мис Крокодил хора разказват, че били ужасени от отношенията между уж влюбените съпрузи. Антония се държала нагло към своя богат мъж, с явното самочувствие на принцеса пред голтак.

Антония Петрова е перфектна
Антония Петрова е перфектна

„Толкова нагло поведение рядко се среща където и да било. Дори злодеите от сапунените сериали не са толкова брутални! През цялото време не спря да мърмори за нещо и да му натяква, на което Бередин разумно предпочете да не отговори. В един момент дори измъкна цигарата от устата му и я стъпка пред погледите на всички, след което му каза, че ще го напусне”, споделят възмутени до крайна степен очевидци.

Според непотвърдена информация, гневът на Антония Петрова бил предизвикат от размяната на нежни погледи между Александър Бередин и неизвестна хубавица. Клюкари разправят, че руснакът и красавицата през цялата вечер се целели с любовни стрели, от което ревнивата миска тотално побесняла.

Антония Петрова и Александър Бередин не за първи път се карат пред хората. Преди няколко месеца помежду им отново избухна зверски скандал, който за щастие скоро бе потушен. Загрижени за семейното им щастие хора им пожелават само силна любов и да не се джафкат повече.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=7stYkzVjG8E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. НАЙ ГУЕМАТА УБАВИЦА ! „КРОКИ“ Е МИСИС ПОДМОСКОВСКАЯ ОБЛАСТЬ, МИССИС РУСИЯ – ИННА ЖИРКОВА !
    ЛЪЖЛИВА ПЕРНИШКА ПАЧАВРА,КОЯТО ЗАБЛУДИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НЕ БЕЗ СЪДЕЙСТВИЕТО НА МЕДИИТЕ В BG ЕСТЕСТВЕНО !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *