Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жертвите на „Наглите“ : Съдиите ни третират като престъпници – видео

Камелия Бончева се разболя от рак след отвличането

Камелия Бончева се разболя от рак след отвличането

Надеждата за справедлив процес бавно угасва за жертвите на бандата за отвличания „Наглите” . След като стана ясно, че парите от откупите няма да бъдат върнати, вече се покрадва и съмнението, че адекватно наказание за извършителите няма да има. Повод за подобни заключения на жертвите и техните близки дава поведението на съдиите, които най- демонстративно се застъпват за бандитите.

 

Катрин Маркова, чиито син Джорджо беше отвлечен през 2008, остро разкритикува отношението на съдия Виолета Магдалинчева. Вдовицата на сикаджията Данчо Марков се оплака,че по време на делото, магистратът оставил детето на в непосредствена близост до похитителите му Йожи и Културиста. В следствие на шока, Джорджо започнал да заеква.

Иван Киров : "Наглите" се плащат на скъпоплатени адвокати с нашите пари

Иван Киров : "Наглите" се плащат на скъпоплатени адвокати с нашите пари

 Катрин Маркова забелязала и фриволното поведение между надзирателите и арестантите. Извън съдебната зала си разказвали смешки и си пускали базици.

Синът на Киро Киров, Иван, заяви, че ролите на жертвите и престъпниците в залата сякаш са разменени. По време на разпитите адвокатите на „Наглите” си позволявали да притискат жертвите и да им задават унизителни въпроси, а магистратите не се намесвали изобщо. Все пак, плащат на защитниците си с парите от откупите, недоволства

Културиста и компания се забавляват с надзирателите

Културиста и компания се забавляват с надзирателите

Иван Киров.

Особено изтощителен бил разпита на Камелия Бончева. Съпругът й Ангел Бончев не издържал и направил забележка на съдиите да се съобразят с влошеното здраве на жена му. Камелия Бончева наскоро претърпя серия от операции за отстраняване на ракови образования, които се развили в следствие от преживения ужас.

Бизнесменът Гриша Ганчев, който се яви като свидетел, не се стърпя и на няколко пъти скастри съдия Магдалинчева. Милиардерът дори я попита дали изобщо е чела материалите по делото.

Катрин Маркова за процеса срещу „Наглите“. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *