Жените си падат по запотени мъже в работни дрехи

0
Дамите мечтаят за сръчни майстори

Изненадващи факти относно женската сексуалност излязоха наяве, след края на проучване за еротичните фантазии на дамите, извършено от немски специалисти на Университета в Мюнхен. Според обобщените данни от доклада, нежните създания си падали най – много по запотени от труд мъже в работни дрехи, които ремонтират или майсторят нещо.

Почти шестдесет процента от анкетираните хубавици споделили, че гледката на улисан в работата си майстор, пригласен с гащеризон и карирана риза, е в състояние да ги подлуди тотално и да ги изкара от равновесие за цяла седмица. Някои от тях допълват, че сексуалните им фантазии избухвали само при спомена от вида на труженика в продължение на поне три дни.

Замечтана жена

Тук обаче изследването поело в изненадваща посока, защото голяма част от жените заявили, че задължително условие за привлекателността на мъжа било да е спретнат и чист, независимо каква е сферата му на дейност. Освен това било за предпочитане да има тридневна брада, защото това придавало допълнително очарование.

Изненадващо, на второ място в класацията на мераклийките се нареждат мъжете от другия полюс, носещи костюми и вратовръзки, служители в луксозни офиси. Третото място е отредено за известните футболисти, които умеят да вкарват безмилостно във вратата на противника.

Според специалистите, предпочитанията на дамите се дължат на факта, че те от самото си рождение очакват от представителите на силния пол да са в състояние да се грижат за дома си, да са в непрекъснато движение и пращящи от сила и умения.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=5csiQeedaB8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *