Жените се възбуждат най – много когато танцуват за пари

0
Танцуване за пари възбужда жените

20 кинта в прашките на дамата ще я накарат да полудее за секс

Учени от университета в Арканзас заявиха категорично, че жените се възбуждат най – много, когато танцуват срещу заплащане. Независимо къде става това – дали в стриптийз клуб или у дома, дамите направо полудявали, ако техните половинки си поискат танц и после се сетят да им напъхнат по някоя и друга банкнота в гащичките или сутиена.

Танцуване за пари възбужда жените

Изследователите обясняват този неоспорим факт с особеностите на женската психика. Според тяхното мнение, всяка дама има нужда да бъде харесвана от мъжете и особено много от своя постоянен партньор. Самият шанс да покаже умения пред любимия човек бил достатъчен да я възбуди неистово, а получаването на паричната премия се тълкувало като особено одобрение на вродените й заложби.

„Излишно е да говорим за до болка познатото влияние на парите върху жените. По – важното в случая е, че един еротичен танц може да възвърне тръпката между съпрузи с дългогодишен брак и да измие досадата от сивото ежедневие. Стриптийзът ще разчупи отношенията и ще позволи на хората да се преоткрият” – споделя ръководителят на екипа д-р Марк Розенбелт.

Пред голите танци обаче имало и редица проблеми, уточняват изследователите. Най – големият от тях бил срама на дамите, които се притеснявали да не ги помислят партньорите им за леки жени. Ако пък са в по – напреднала възраст се страхували да размятат понаедрелите си дупета, за да избегнат подигравки. Тук именно съпругът трябва да заеме мястото си и да поощри дамата на своето сърце с подходящи думи и действия.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *