Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жените предпочитат дългите целувки, а мъжете – влажни

От целувката зависи дали ще стигнете по – далеч с една жена

Сексолози и психолози от Пенсилвания разкриха отговора на един от най  – важните по отношение на интимните чувства момент  между мъжа и жената, а именно как предпочитат да се целуват едните и как другите. От изследването става ясно, че представителките на нежния пол си падат по дългите и емоционално обвързващи целувки, докато мъжете умират за влажни целувки.

Мъжете не отдават така голямо значение на целувката…

Представителите на силния пол предпочитали страстните спиращи дъха целувки, вместо дългите и обвързващи игрички с езика, защото ги приемали като прелюдия към секса. Още по – любопитен обаче е факта, че господата всъщност не се вълнували особено  как ще се целува техния обект на сексуално желание, защото колкото и некадърна да е тя в целувките, все пак ги възбуждала и докато неопитната дама се опитвала да се представи на ниво на първа база, мъжете вече си мислели за секс, а ако го и получели значи всичко е на шест.

За разлика от не много високите очаквания на мъжете по отношение на целувките, жените ги смятат за основен показател на съвместимостта в интимен план на двама души и ако техният избраник не ги впечатли с нежни милувки и целувки, те въобще не стигали с него по – далеч.

За мъжете по – маловажни, за жените значими целувките са си целувки!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *