Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жените пазят диета по 5 пъти в годината

Обикновено преди обществени събития, на които ще се показват

отслабване за жени

Отслабване за жени

Последното проучване върху женската психика показа, че дамите обичайно спазват (или поне се опитват) диета по пет пъти всяка година. Най – силният мотив за тях е желанието да изглеждат добре, особено по време на обществени събития като сватби, празници или други подобни мероприятия. Интересно е, че вторият по сила мотив за спазване на диета е желанието да изневерят на постоянния си партньор.

От обобщените данни на изследването става ясно още, че дамите изпитват желание не само да отслабнат, но и да започнат да водят здравословен начин на живот. Особено преди старта на лятото, те изпадат в еуфория и започват да изпробват всякакви диети и рецепти, за да влязат във форма. За разлика от тях, мъжете съвсем нямат подобни амбиции и се подлагат на режими едва два пъти годишно.

отслабване за жени

Когато килограмите говорят и кантарът мълчи :)

Окончателните резултати сочат, че най – големия мотив за отслабване при жените е лятната почивка на морето. От всички участнички в анкетата 60 % са заявили, че на плажа искат да са в блестяща форма, за да смаят всички около себе си. На второ място по стълбичката на мотивацията е сватбата на близки приятели, защото всяка дама е суетна и не иска за бъде засенчена дори от булката.

Третата основна причина за диетичен режим при жените е желанието да изневерят или раздялата с постоянния партньор. По – голямата част от тях стартират диета за повишаване на самочувствието или за отмъщение към бившата половинка (виж сега как той ще ме има). Почти тридесет процента от нежния пол започват диета след раждане или преди да кандидатстват за нова работа.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=3hGg3uVZR_k

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *