Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жените не си падат по щастливи мъже

усмихнатНово изследване доказа, че представителките на нежния пол смятат щастливите мъже за по-малко сексуално привлекателни от тези, които са горделиви или умислени. Проучването на Университета в Британска Колумбия установи, че жените не харесват вечно усмихнати мъже, а вместо това предпочитат да излизат с по-дистанцирани, недостъпни, властни или срамежливи мъже.
Резултатите от проучването сочат, че в пълна противоположност на предпочитанията на дамите, мъжете си падат най-много по усмихнати представителки на противоположния пол, а горделивите ги отблъскват.
С това за пореден път се доказа славата на т. нар. „лоши момчета” като най-харесваните.

Обратно на жените, мъжете си падат по усмихнати мацки

Обратно на жените, мъжете си падат по усмихнати мацки

Резултатите доказали, че едно усмихнато мъжко лице не оказва особено положителен ефект върху сексуалното привличане. При мъжете нещата са различни, обяснила проф. Джесика Трейси, ръководител на екипа от учени.
В проучването взели участие над 1000 души, които са оценявали сексуалната привлекателност, излъчвана от стотици снимки на представители на противоположния пол. Включвали се универсални прояви на щастие – широки усмивки, високо вдигната глава, изпъчени напред гърди, наведена глава, отклонен поглед и прочие белези на емоционално състояние.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *