Жените казват “ да“ първо в социалните мрежи

2
Преди да кажат "да" булките съобщават новината във фейсбук

Половината от представителките на нежния пол променят статуса си на омъжени жени първо в социалните мрежи, а чак след това се омъжват и на практика в реалността. Близо 50% от представителките на слабия пол нямат търпение да изкрещят на света, че вече са омъжени, но поради факта, че подготовката на една сватба отнема време, те съобщават на всеослушание този факт на всичките си приятели във фейсбук, като променят статуса си, много преди да се състои официалната церемония, сочат резултатите от последното проучване по темата.

Фейсбук разбира първи, какво се случва с нас

От статистиката става ясно, че повечето дами вече и не разпращат официални покани за сватбата си, а просто правят събитие в социалната мрежа, на което се уточняват всички подробности.

Хубавото при събитията в оналайн мрежата е, че много бързо разбираш колко от поканените реално ще решат да уважат събитието ти, като приемат поканата. Организаторите на нестандартното проучване са на мнение, че фейсбук е завладял живота ни в огромна степен и хората пренасят всички важни и не чак толкова важни събития от живота си в социалните си профили, което е нормално предвид технологизирания живот, който водим.

Не само жените променят статуса си в мрежата преди сватбата!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *