Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жени Живкова пред фалит

Семейството на Жени Живкова е изправено на ръба на финансовия крах. Модната къща на Татовата внучка сериозно зацикли, а съпругът й Андрей Стефанов дължи милиони на банките. Не по- добро е състоянието на брат й Тодор Славков който така и не успя да реализира нито едно успешно бизнес начинание и в момента се изхранва от аренди.

Печалбата от модната къща на Живкова „Жени стил“ за миналата година е едва 50 хил. лева. Като се махнат от тях огромните разходи на наем на офиса на пъпа на София, парите за заплати и производствените разходи за направата на скъпите тоалети, за Татовата внучка почти нищо не остава.

Жени е заложила всичките си наследствени имоти за кредити в размер на повече от 5 млн. лева. Живкова ипотекира всичко, което притежава, за да спаси бизнеса на мъжа си Андрей Стефанов. Фирмите на комунистическия зет дължат милиони на банките и единствено имотите на жена му ги крепят за момента. Стефанов притежава няколко фабрики за стоманена арматура, но фактически фирмата е в състояние на фалит от няколко години. Дълговете на съпруга на Жени възлизат

Жени Живкова заедно със съпруга си Андрей Стефанов

общо на близо 30 млн. лева, като в края на 2012 бизнесменът трябва да върне 13 млн. лева. Освен на банките, Андрей Стефанов дължи още няколко милиона и на украински производители на ламарина.

„Бултермо“, друга фирма на мъжа на Живкова, също го е закъсала и е доста вероятно да обяви фалит още в края на годината. Стефанов едва ли ще намери пари да погаси и този борч, а срокът също е до края на тази година.

Единствената фирма, която носи печалба на семейството на Жени Живкова, е „Калебо“. Благодарение на държавната поръчка за изработване на съдийските тоги, само тя осигурява доходите на семейството, но не и необходимата сума за погасяване на кредитите.

Братът на Жени, Малък Тошко, се провали изцяло като бизнесмен. Комунистическият наследник държеше няколко ресторната и нощни заведения, сред които и известната дискотека „Ескейп“, но се отказа от тях. Известно е, че синът на Иван Славков продаде няколко имота, а останалите дава под наем, за да се издържа от тях.

Жени Живкова разказва за детството си. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *