Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жени Калканджиева се развежда с Тачо – хванал си любовница

Жени Калканджиева семействоЛош край на приказката на Жени Калканджиева и  Тачо се задава на хоризонта. „Развеждаме се“, призна лаконично шефката на модната агенция „Визаж“.

Съпругът й вече се  изнесъл от дома им  и живеел с любовницата си Зорница. Жени е тази, която е сложила край, като сама подала молба за развод. Тя дълго не искала да повярва на слуховете, че мъжът й й изневерява и й слага рога, докато тя тича да осигурява прехраната на семейството. Тя се скъсвала да работи, за да могат да си позволят висок стандарт на живот, а през това време той се чудел коя дама да вкара в леглото си.

Отношенията им съвсем замръзнали, когато тя влезе в Къртицата да изкара още пари, а той доведе веднъж сина им при нея, появи се на още едно свиждане и и изчезна.Жени Калканджиева сватба Тогава тя сама поиска да напусне и помоли част от играчите да гласуват да я номинират, а на теста съзнателно се провали, само и само да се прибере и да се опита да залепи счупените отношения у дома. В това време обаче Тачо вършеел из чужди легла и не му пукало, че изневерява не на кого да е, а на шестата по красота в света. След шест години брачен живот и непрекъснати подмятания зад гърба й, миската не издържала и подала молбата. По-добре да е сама, отколкото със съпруг, в когото ще се съмнява и вечно ще се пита в чие легло е.

Тачо, чието истинско име е Стефан Манов, е доста по-млад от съпругата си – цели 11 години. Той беше само на 23, когато двамата вдигнаха пищна сватба, на която Жени смени три шикарни тоалета и дълго се говореше за светското събитие. Младежът в началото се стараеше да бъде добър съпруг, а веднага след това и баща. Но все пак на тази възраст много мъже са деца и той се подмами по чужди прелести, вместо да стои при красивата си жена. А може би и подсъзнателно й е връщал за това, че тя го издържа, тя му дава пари, тя се грижи за всичко. И е мислел, че всеки негов номер пред нея може да мине, понеже тя го обича. Обичта обаче си има граници, прошката също. Калканджиева не само ще изрита мъжа си от къщи, но и ще получи попечителство над сина им Жорко, тъй като вината за развода не е нейна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *