Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жени Калканджиева се разгони, съблича мъже публично

Жени Калканджиева семействоЖени Калканджиева  се впусна в страстна акция и започна да съблича певците на сцената на партито на собствената си модна агенция „Визаж“. Шестата по хубост в света, която все още е много хубава и доста мъже точат лиги по нея, изгря с много стилен тоалет, дело на собствените й дизайнери, а първия час от партито се държа повече от прилично и изискано.

След това обаче дали защото обърна повече чашки, или защото реши да вдигне градуса в залата, тя неочаквано се метна на сцената и започна да танцува там край гостуващия певец. Те само затанцува, но даде знак и на няколко от моделките си  да я последват. След бурните танци, първо шефката, после и подчинените й започнаха да разсъбличат певеца, който правеше неумели опити да се отбранява.  Накрая се включи в играта и се остави да го сълекат чисто гол до кръста.

Развеселените дами развяваха дрехите му като трофеи, прегръщаха ги, танцуваха с тях и дотавяха лудо удоволствие на останалите гости. Вторият певец обаче не беше така дащен и с няколко движения и категорично отдръпване успя да накара манекенките и тяхната шефка да си танцуват сами, без да докосват скъпоценното му яке.

Голямата веселба обаче не можа да скрие отсъствието на Тачо от купона. Той е в България и е тук да дадат нов шанс на отношенията си с Жени и да се опитат отново да бъдат семейство.  След изневярата му с моделката Зорница Линдарева и последвалия голям скандал, семейството се раздели. Тачо бе прокуден в Испания при родитителите си да размисля ще може ли да играе отново ролята на съпруг, или ще ходи по мацки.

Злите езици говорят обаче, че докато размислял, свалил нова мацка на име Албена, която превъзхождала Жени само с това, че била по-млада.  Дали е истина или не, само двамата си знаят. Въпреки това Калканджиева прибрала блудния си съпруг в дома си, за да си дават шанс по празниците и най-вече да не лишава сина си от баща му.

Философията на миската е, че всички мъже така или иначе изневеряват и човек трябва да се примири с този факт, ако иска да има добро семейство. Обаче примирението е до едно време и ако една жена държи на достойнството си, ще изрита кръшкача от къщата си. За жалост Калканджиева видно е още влюбена в своя Тачо и му прощава всичко.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *