Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жени Калканджиева: Повече няма да командвам мъжа си!

Жени Калканджиева семействоУчастието в „Къртицата“ научи много хора на различни неща, но специално върху мен имаше особено въздействие, призна Жени Калканджиева.

Никога преди не се бях виждала толкова разголена и истинска отстрани и това, което видях, не ми хареса. Оказа се, че съм командаджийка, налагам си мнението, не изслушвам другите, правя каквото си зная, а на моменти съм груба и избухвам. Попитах Тачо такава ли съм в действителния живот и той отговори да. Това много ме потисна и започнах да се замислям какво причинявам на хората около себе си и на най-близките си.

Жени паякСега съм много по-мека, по-отворена за диалог и по-различна, хвали се миската. Преди сама взимала решения за бизнеса си, но се научила да търси мнението на мъжа си. Допитвала се до него, търсела одобрение и той бил видимо щастлив от това. Освен това спряла да му се заканва, че ако продължи да си хвърля мръсните дрехи по земята, ще ги метне през терасата.

Отделих му една стая да хвърля колкото си иска, а накрая аз ги слагам в коша за пране.Виждам, че и той започна да си ги слага сам. Аз съм с много силен характер, но това явно потиска другите. Затова започнах да се допитвам до Тачо за всичко, дори да не ми е нужно мнението му. Дори за вечерята се съветваме, за детето, за почивките и забелязвам, че това ни сближава повече и ставаме по-истински. Даже стигнах дотам да го питам кой тоалет ми отива повече. Хубаво е една жена да е еманципирана и самостоятелна, но не е хубаво за другите около нея, твърди новата Жени. Тя обаче не знае докога  ще издържи в тази си хрисима и кротка роля.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *