Жени Калканджиева: Любовницата на Тачо не ме интересува

0

Жени вече подаде молба за развод

Жени Калканджиева
Жени Калканджиева

Жени Калканджиева сподели, че въпреки всички горещи публикации по темата, въобще не се интересува от любовницата на съпруга си Тачо. Въпросната Зорница просто е послужила на мъжа ѝ като сламката, за която може да се хване всеки удавник. Отношенията им продължават да бъдат същите и красивата миска няма намерение да се кара с когото и да било.

„Никаква жена не е причина за раздялата ни с Тачо. Кризата настъпи още преди доста време, а раздялата е логичната развръзка. Просто той се хвана за нея като удавник за сламка, както разбрах на доста по – късен етап, след като нещата започнаха да зациклят. Казаха ми, че името ѝ е Зорница, но мен просто не ме интересува”, сподели шефката на модна агенция „Визаж”.

Жени Калканджиева
Жени Калканджиева

Най – успялата миска на България каза още един път, че основна причина за неразбирателството между тях са силните им характери – никой не иска да отстъпи и всеки държи на своето си. В повечето случаи това помага в живота, но когато касае близък човек не е така.

„Безсмислено е да крепим брака си върху компромиси от стъклени нишки. Явно е дошъл моментът да се разделим, въпреки че досега дори не съм си и помисляла за официален развод. Много хора се плашат от тази дума, жертват свободата си и живеят дълбоко нещастни през целия си живот. А когато родителите не се разбират е пагубно за децата, тъй като заради скандалите просто няма как да им осигуриш нужното внимание и обич”, коментира Жени Калканджиева и уточни, че молбата за развод вече е подадена.

http://www.youtube.com/watch?v=-tl34JlI2bU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *