Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жени Калканджиева към Иван и Андрей: Вие сте манипулатори и лъжци!

Жени КЖени Калканджиева избухна в снощния лайф на „Къртицата“ и нарече целия продуцентски екип манипулатори и лъжци.

Фурията беше бясна, тъй като след нечовешкото изпитание не стигнаха 400 грама камъни, за да победи отбора. Садистичната задача този път беше висящ с главата надолу играч да бъде пуснат в кален  ров с вода и да търси по дъното камъни. Ако общо се съберат определен брой килограми, отборът на калните печели. Ако са по-малко, печели къртицата.

Велислава, която помагаше на Икебаната да му пренася камъните до коша, не взе един от тях, който той изтърва и го счупи на няколко парчета. Иван и АндрейТочно заради това неволно подхлъзване в калта, камъните се оказаха с 400 грама по-малко. Жени настоя да бъде сложен и този камък в коша, защото все пак беше изваден и никъде няма условие да не бъде строшен по грешка. Иван обаче беше непреклонен.

Научете се да поставяте ясни условия и да бъдете честни, развика му се Калканджиева. Вие се научете да понасяте загубите, върна й го Иван, който също се ядоса. Абе вие самите явно не сте наясно с играта, която правите, изкрещя му Жени. Иван се зачерви от яд й и каза да млъкне. Той видимо беше вбесен, защото бившата миска му каза някои истини, от които го заболя. Много често се вижда, че продуцентите са абсолютно неподготвени за случващото се в ефир и се съветват с режисьорите как да постъпят. В случая пак се издъниха, а Жени беше права. Това като нищо ще й коства някоя скорошна номинация уж от зрителите и този път изгонване. Защото на миската й писна да я правят на маймуна. На част от виповете също.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Жени Калканджиева към Иван и Андрей: Вие сте манипулатори и лъжци!

  1. jfjfjfjfj Отговор

    01.05.2013 в 12:09

    „помагаше на Екибаната да му пренася камъните до брега“ – първо – пише се Икебаната, второ – камъните не са на „ЕКИБАНАТА“, а са
    извадени от Икебаната и трето – на кой точно бряг ги пренасяше, не ги ли слагаше в кош. Тези статии от журналисти ли се пишат или от неграмотни гимназисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *