Без жал! Жени Калканджиева изхвърли Николета от студиото си

4

Жени страхЖени Калканджиева безцеремонно изхвърли Николета от студиото си. Това се случи вчера  по време на предаването „Жените говорят“.

Шестата в света отдавна е заявявала нееднократно мнението си за плеймейтката. Дори в „Къртицата“ двете успяваха да съжителстват под един покрив и сдържаха взаимната си неприязън една към друга, за да не развалят предаването. Николета ужасно завижда на вродения финес на Жени и достойната й осанка.

Дребничката плейметка никога няма да добие вида и достолепието, което излъчва Жени, а ще си остане просто едно тунинговано момиченце от село, което се е взело за голямата работа. И не само се е взело, ами и наистина си вярва.Николета К

Калканджиева дочула, че новоизлюпената водеща смятала да се рови в живота й и да изкарва пак наяве историята с Тачо и Зорница Линдарева. Освен това Николета тайно крадяла събедесничките й и темите й. Само за месец тя успяла да натрупа толкова черни точки в очите на красавицата, че вчера Жени по средата на разговора с Юлияна Дончева внезапно стана и изхвърли картонения макет на Николета от студиото.

Пречи ми. Не й е мястото тук. Имам чувството, че наднича и ми чете сценария, обясни Калканджиева и седна спокойно на стола си и продължи да си води предаването. Въпреки облещените очи на колежката си, тя се направи, че нищо не е станало и възобнови сладката раздумка с гостенкат си.

Така без много думи и само с един жест Жени просто навря самозваната си конкурентка там, където й е мястото. Във вехториите зад паравана. Сега не стига, че трябва да си отмъсти на Андрея и Моника Валериева, Николета трябва да търси начин за саморазправа и с Калканджиева, но там топката е прекалено висока дори и за нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rqnu6fjOdhI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Достатъчно ясно сте го написали-една кръгла НУЛА,само че тунингована е Николета.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *