Жената на Зуека в депресия заради изневярата му

2

Нина Димитрова  сякаш спряла да живее, след като се раздуха скандалната й раздяла със Зуека, казаха  нейни съседи. Актрисата се е затворила в дома си от седмица и не излиза дори на терасата. Отвътре не се чува никакъв шум, нито от радио, нито от телевизор, щорите по цял ден стоят спуснати и няма никакви признаци за живот, освен бледа светлина вечер, която се вижда зад щорите.

Съседи звънили на вратата да питат как е и има ли нужда от помощ, но тя не отваряла. Понякога излизала дъщеря й Дивна, която казвала, че всичко е наред. Любопитните съседи засичали само детето, което излизало до магазина за хляб и мляко и се връщало веднага при мама.

Самата Нина отдавна знаела за връзката на мъжа си с Анна Вичева, но смятала, че той ще я преодолее и ще се върне вкъщи. Тя пазела ревниво от детето кръшканията на баща му и с всички сили бранила авторитет му, за да е щастлива малката. Лошото станало, когато Дивна научила и то не откъде да е, а от вестниците. Зуека се измушил от къщи и окончателно се преселил при Анна. Макар и да се показа силна и да даде интервю, Нина в момента преживява жестоко срама. Пред медиите тя каза, че двамата са отдавна разделени и всеки има право на личен живот, дори заяви, че се прекланя пред таланта на мъжа си на сцената и винаги ще си спомня за съвместния им живот и съвместните изяви само с добро.

За съжаление едно е да го кажеш, друго е да го изпълниш. Нина рухна от непрекъснатото хорско любопитство, от ровенето в семейното бельо, от срама, че е зарязана заради по-млада и по-красива жена и най-вече заради болката , която двамата са причинили на детето. Дивна е страшно сърдита на баща си и не му говори, когато й звъни не вдига телефона. От своя страна Зуяка също бил много депресиран заради детето си, но това не можело да му попречи да живее с Анна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/KUbdyIsW2Kk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Q da vzeme da se ogleda malko v ogledaloto toq ZUQK na kvo prili4a 4e togava da podcenqva po toq na4in jena si nishto drugo nee toi EDIN GOLQM BOKLUK.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *