Жената на Юлиан Вергов го заряза заради младо гадже

0
Ирина е известно име в рекламния бранш
Ирина е известно име в рекламния бранш

Съпругата на Юлиан Вергов, Ирина Ялъмова, вече прежали актьора. Няма и месец след раздялата на известното семейство, дамата вече има нов възлюбен. Ялъмова се среща с мистериозен млад мъж и по всичко личи, че е много щастлива с него.

Ирина и Юлиан Вергов все още крият истината за раздялата си. Причината за краха на брака им е изневяра, твърдят запознати. Не е ясно обаче кой първи е сложил рога на половинката си. Още преди няколко месеца, се появиха слухове, че Вергов кръшка на благоверната си с младата си колежка Радина Кърджилова. През лятото двамата бяха засичани многократно заедно, както в София, така и по морето. От папарашките снимки обаче не изглежда да има по- особена близост. А пък и Радина имаше връзка по това време с Деян Донков.

Кръшкачът в разбитото семейство обаче изненадващо не бил Юлиан Вергов, а съпругата му Ирина Ялъмова, гласят последните слухове. Актьорът от „Мисия Лондон” цяло лято борил мъката в компанията на добрия си приятел Деян

Вергов прекара цяло лято заедно с Деян Донков и Радина
Вергов прекара цяло лято заедно с Деян Донков и Радина

Донков и гаджето му Радина Кърджилова.

Юлиан Вергов е известен в актьорските среди с чепатия си характер. Въпреки таланта му, режисьорите винаги много трудно са работили с него. Може би за 10 години заедно на Ирина тотално й е писнало от капризите на Юлиан, гадаят колегите му от актьорското съсловие.

Звездата на Народния театър и Ирина всъщност нямат официално сключен брак. В деня на сватбата, булката не отишла на церемонията, защото не знаела къде е Гражданското. Въпреки това дълги години бяха сочени като едно от най- хубавите семейства в арт средите. Юлиан и Ирина имат дъщеря на 9 години.

Отблизо с Юлиан Вергов. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *