Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жената на Тервел изригна: Не сме разделени!

Тервел женаЖената на Тервел Диана Ненова категорично отрече двамата да са разделени. Не зная кой ги пуска тези клюки, нито ме интересува. Ние имаме много добри отношения, нищо че през повечето време се налага да се състезаваме в чужбина. Те са започнали през 2005 година на спортната база „Белмекен“. Между тях пламнала волтова дъга, а резултат от нея бил синът им Калоян.

Спортистката призна, че отсъства през повечето време от къщи и грижите за детето падат върху Тервел и родителите му, но не намира в това нищо лошо. Според нея момчетата трябва да се възпитават от бащите си, а момиченцата от майките си. Засега те нямат момиченце, защото дамата е прекалено заета с кариерата си. Лъжа е и че съм коментирала отношенията между Тервел и певицата Лияна. Една дума не съм казала, а като прочетох какви цитатити ми приписват, се ужасих. Лияна Тервел масажСпоред мен това в Къщата е само някаква закачка, някаква шега, за да минава времето, каза лаконично Ненова.

Своите въпроси за това кой е казал, че са разделени, тя би трябвало  да отправи към Ники Кънчев. Самият той заяви в прякото предаване в сряда, че Тервел не е обвързан. И го повтори няколко пъти. Освен това спортистът не е лицемерен, не може да играе роли и закачката му с Лияна съвсем не изглежда приятелско целуване на всеки ъгъл, че и в банята, и в леглото й.

Това не е и мисия, защото боксьорът не би могъл да я изпълни. Освен това Ники Кънчев няма как да заяви на всеослушание, че Тервел не е обвързан. И е свободен. Най-вероятно той е имал предвид, че двамата нямат брак.  Те никога не са се женили.

Какво стана между Лияна и Тервел в банята? ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *