Жената на Ставрев го изостави, емигрира в Америка – с видео

0

краси ранковЛюбимецът на зрителите от сериала „Стъклен дом„, Краси Ранков, който се превъплати в ролята на Ставрев, в сериала играе образцов съпруг, който не залита по чужди жени и непрестанно ревнува приказливата си половинка Ваня. Не така обаче стоят нещата в реалния живот на актьора. Когато дава интервюта, той предпочита да говори само за персонажа си и упорито избягва темата за семейното си положение.
Ставрев има горчив опит с брачния живот. Преди 40 години, когато е приет да следва актьорско майсторство в НАТФИЗ, попада в един клас с девойка на име Лили, която по това време е известна софийска красавица. Краси Ранков, който иначе е обикновено момче от Балчик, успява да омая красавицата с помощта на чара и неизменното си чувство за хумор. Все още млади и зелени, двамата изживяват бурна любов и решават, че са създадени един за друг. Не след дълго подписват в гражданското и заживяват като законно семейство.
Както се случва почти винаги обаче,актьорите разбират, че не са чак толкова идеална двойка и всеки започва да открива все повече недостатъци у другия. Според близки до бившото семейство, самият Красимир Ранков има немалка вина за разпада на stavrev9взаимоотношенията им. Мустакатият театрал не може да удържа палавия си нрав и често оставя жена си сама вкъщи, оправдавайки се, че полива края на представленията си с колеги.
„Краси кръшкаше редовно, а Лили знаеше за изневерите му. Обичаше го и дълго време го търпя, правейки се, чее нищо не разбира. От другаа страна, той пък беше много гррижовен към детето. Страхотен баща! Водеше малкия на уроци по чужди езици, по цигулка. Гледаше нищо да не му липсва“, разказват запознати със семейните дела на Ставрев.
Краси Ранков и Лили имат син, а сега вече дори са баба и дядо на внучка. Въпреки деетето обаче, нервите на съпругата не издържат и тя решава да прекрати брака си с актьора. Самата госпожа обаче също не е чиста като детска сълза. Не всички нощи на Лили са били самотни.
Докато мъжът й отсъства, тя си хваща любовник, гласи пикантната мълва. Той е висок и строен красавец, а според сочната ставревклюка в актьорската гилдия, е агент на ДС. Още преди 10-ти ноември, 89-та г., двамата се измъкват от България и емигрират в Америка, където основават частна школа за преподаване на актьорско майсторство.
Преди да замине за САЩ, Лили слага законен край на брака си с Красимир Ранков. Разводът е тежък и мъчителен и за двамата. И точно защото още не може да забрави горчилката от него, днес Краси Ранков избягва да говори за този период от живота си.
Бившата жена на Краси Ранков също преминава през мъчителен период в Америка. Лили се разболява от рак на гърдата и се налага да претърпи тежка операция и сложна химиотерапия. Макар да узнава за състоянието й, Краси Ранков не желае да възобнови контактите си с нея. Запазва дистанция, без дори да се обади по телефона за подкрепа.
Ад-ът от първия брак обаче не е достатъчно кошмарен, за да откаже Ставрев от семейния живот. След Лили той отново се жени, но за много по-млада от него хореографка на народни танци. И този брак обаче се разпада с гръм и трясък.
С днешна дата Ставрев има нова половинка. Но двамата живеят на семейни начала. Дама е фотограф и не е публично известна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *