Жената на Пламен изкомандва: Долу ръцете от Йоана!

0

Йоана ПламенМарионетката Пламен, който уж щеше да бъде око и ухо на зрителите в Брадъра, се оказа истинска марионетка, но в ръцете на жена си. С която пък уж живеел разделен, но нямали развод.  Явно дамата го счита за своя собственост, защото не се поколеба да се включи на живо и да го изкомандва пред цяла България.

Пламене! Виждам, че пускаш ръка на Йоана. Умилкваш й се и тя ти се умилква. Долу ръцете! Дръж се прилично и не се излагай, хората гледат! Ама аз на шега, аз колкото да минава времето, ние с нея сме само приятели, запелтечи иначе бойният играч. Аз само те предупреждавам! Долу ръцете и стой настрани. Ти знаеш ли какво пишат навсякъде за нея? Знаеш ли какъв пожар е?  Знаеш ли й миналото, че си тръгнал да й ставаш бъдещето? – изсъска жена му. Какво бъдеще, бе?

Шегуваме се тука, заусуква го Пламен и се сети да попита как е малкият. Добре – отговори лаконично съпругата и трясна телефона. Пламен пероОт аутсайдер и човек, който иска да си ходи,  Пламен изведнъж се превърна в амбициран мъж, който иска да спечели играта. За целта му трябват подръжници, а най-големият му е Йоана. Това обаче си има цена. Той пък трябва да се прави на влюбен в нея, защото тя желае също да бъде ухажвана и да не пада по-долу от Лияна. Певицата си набеляза Пламен като жертва и буквално се хвърля на врата му и го сваля по всички възможни начини. Ако я отблъсне, той рискува да направи и малкото си приятели врагове.

Видно е, че неговата свалка с певицата е по сметка, но тя от своя страна е лапнала здраво, реве, тръшка се и нищо чудно в мечтите си да вижда как двамата излизат ръка за ръка от Къщата. Йоана е известна мъжемелачка и яка му душа на Пламен, ако се поддаде. Хем ще го ступа жена му, хем и Йоана ще го употреби и ще го захвърли. Защото тя пък обича все още бившия си съпруг.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZgydbBvyMog

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *