Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жената на Любен Дилов го нарече „прасе“!

Любен Дилов децаЛюбен Дилов е ужасен съпруг. Всяка вечер се затваряме всеки в  отделна стая и се  зомбираме пред компютрите си, издаде пред TV7 жената на телевизионния  водещ Марчела. „Зомбира се, гледа тъпи филми и цапа около себе си като прасе“, описа го кратко тя. За отмъщение Марчела го призова да тропне едно  хоро в студиото. Нека всички да видят, че той и хоро не може да играе, а го избива само на ръченица, обаче и там бърка стъпките. А мъж, който не играе хоро, какво друго може да се очаква от него, заби го тя.

Няма да играя, дръпна се водещият. Помоли Емил Димитров – Ревизоро, той го тропа като истиннски професионалист, а Камен Донев направо играе и рипа, като добруджанско девойче. Ето вижте, живея с едно чудовище, каза тържествуващо Марчела. Даже хоро ми отказа. Ами ние така си живеем, той цапа, аз мистя, грижа се да му е пълна копанката и толлкова. Какво повече може да иска човек от живота?

В студиото бяха дошли и две от трите им деца. Те се появиха изненадващо и Дилов-син помръкна, защото не знаеше какво още ще изтропат. Те пък го захванаха за говорния му дефект. Страшна работа. Предава се по наследство, посочи го с пръст дъщеря му Милкана. Аз като малка заеквах, а брат ми фъфлеше. Водеха ни на логопед, но трудно беше да се справим. Единственото хубаво във всичко това беше, че можехме да наговорим всичко на родителите си. Те изобщо не ни разбираха.

С времето двамата оправили говорния си дефект, но все още запецвали на някоя дума, също като баща си.

Семейството ще кара Коледа вкъщи, като са си обещали, че поне този ден няма да се лепнат на компютрите и ще почетат празника с хубаво ядене и пиене и разговори край трапезата. Любен едва ли ще издържи цял ден без компютър, но ще видим, каза Марчела. Третият им син Павел няма да е с тях. Той има гадже в Англия и ще пътува дотам за презниците да ги прекара по-приятно, отколкото край домашната трапза.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *