Жената на Константин заплаши Райна с бой

0

КонстантинМладата съпруга на Константин най-после побесняла от непрекъснатото присъствие на Райна в живота им.

След като певицата се появи като самодива в „Денсиг старс“ и завладя сърцата на цяла България, след като даде интервю за връзката си с Коцето и го нарече наркоман и алкохолик и човек, който често лъже, тя не се притесни да продължи да пее заедно с него по сцените в страната. Последен удар за Надя обаче било едноседмичното турне, което двамата подготвят в Англия. Тук вече младата съпруга избесняла и била сигурна, че двамата още имат чувства един към друг и ще се отдадат на тях в Англия.Райна

Тя поискала да придружи мъжа си, но понеже е бременна с второто им дете, той я посъветвал да си стои вкъщи, защото така е по-добре за здравето й. Надя обаче смята, че Коцето не се грижи толкова за нейното здраве, колкото иска да остане насаме с бившата си възлюблена. Тя заплашила, че дори да е в деветия месец, пак ще се качи на самолета, но той непрекъснато й изтъквал доводи против.

Тогава хубавичката Надя започнала да обстрелва Райна със заплашителни СМС-и и откровено й казала, че ще я спука от бой, ако си легне с мъжа й. Според слухове в гилдията семейните отношения на Коцето в момента са много обтегнати и пред скъсване. В същото време Райна заяви, че за нея певецът е затворена страница, че може да му бъде само приятелка, но не иска да изживява отново онова време на лъжи и изневери. Освен това тя издаде и че има друг човек до себе си, но отношенията им засега са на фаза опознаване и влюбване.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/b3m6Hd_WZN8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *