Жената на Христо Ковачки наследява имотите му

0
Бившата фолкпевица затворена вкъщи,кръчмите са й табу

Как да управлява милионите на мъжа си се учи бившата фолкпевица Деси- съпруга на бизнесмена Христо Ковачки.

Той беше осъден условно, че укрива 16,7 млн. лева данъци. Докато обвинителите движат делата към горните съдебни инстанции, Деси ще знае всички тънкости във фирмите на мъжа си, ако случайно той попадне зад решетките. “ Не сме доволни от това, че присъдата на Христо Ковачки е условна, затова настояваме пред Софийския апелативен съд тя да стане фективна и той да влезе в затвора“ разкри прокурорът Маргарита Немска, която успя да докаже пред съдиите, че Ковачки е извършил голямо престъпление срещу държавата.

След брака си с олигарха певицата бе принудена да зареже чалгата, за да отгледа двете им деца. Сексбомбата бе заставена от съпруга си да се откаже и от контакта с журналистите. Ковачки безпардонно наложи вето на нежната си половинка да дава каквито и да били изявления, докато не започне да се държи като истинска VIP бизнес дама. Висшето образование на бившата фолкпевица и това, че тя има опит с изяви по медиите, не трогва осъдения бизнесмен. От време на време в пресата се прокрадват материали, че надарената хубавица обикаля екзотични страни с най- силната дама в ДПС Емел Етем.

Ковачки укрива данъци

Когато е в България, Десислава винаги се движи с по няколко горили, назначени от Ковачки. Богаташът сложил гавазите, за да опази съпругата си от апетитите на свои колеги в бизнеса.

Бившата фолкпевица е в бизнес отношения с няколко баровци в „Нова Деница“ и управлява сама „Голдън хоум“ в столичната зона „Орион“. Дейността на фирмата е покупко-продажба на имоти. Брюнетката записва един от хитовете си „Дай пари“, който е по неин текст.

„Скъпа вила ти на брега ми купи, пазачи наеми. Сто черни джипа ти ми купи, сто пъти ми изневери. И не тъгувай, че съм млада аз, а ти си старец белобрад. Дай пари, дай пари, долари, долари,… и ще бъда твоя аз, а когато ми омръзнеш, ще си хвана по-богат. Дни и нощи ме залъгваше ти, докато ме улови. Вечно ме следяха твоите коли и ми предлагаха пари. Зная, че дълго няма да живееш и всичко ще наследя“, се пее в стария хит на съпругата на Ковачки.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *