Жената на Брендо беснее в „Малтийския замък“

3

Съпругата Брендо – Моника изпаднала в нервен срив край морето. Две седмици след ареста на Евелин Банев тя останала без пари. Двамата са разделени, но не и официално разведени. Брендо й обеща да я изведе заедно с детето в чужбина, но попадна непредвидено ареста.

На дамата се паднало да управлява луксозния „Оазис“ край Лозенец, който бил тяхна собственост по документи. Нямало пари за заплати, 200 апартамента не били продадени още и дамата закономерно побесняла. Тя събудила в полунощ без причина членовете на хората ръководството на комплекса, събрала ги в ресторанта и започнала да хвърля по тях чинии и чаши, обвинявайки ги в некадърност. Някои залягали под масите, за да не бъдат уцелени.

След като изпотрошила и бутилките, тя ги нарекла идиоти и се прибрала в покоите си. Персоналът и друг път бил ставал свидетел на подобни сцени, но обикновено крясъците и боя го отнасяла поредната любовница на мъжа й, който имал навика да ги води там. Сега обаче го отнесли редовите шефове. Носел се слух, че преди ареста си Брендо успял да прехвърли имуществото си на свои роднини и приближени, а на съпругата си оставил малка издръжка. Свикнала на лукс, тя беснеела в полупразния палат и пробвала нервите на целия персонал. Дамата имала навика да чупи предмети, да крещи и да заплашва. Брендо пък се утешавал през това време в обятията на миски, което докарвало жена му до още по-голяма истерия.

Брендо в ареста, разследват го и в Италия. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *