Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жена умря заради 34 лева. Трупът й престоя в мазето на блок

tqloМайка на четири деца почина след като семейството й било изхвърлено от квартирата им навръх Великден, защото нямали 34 лева, за да си доплатят наема. Жената била покосена от инфаркт в следствие на стреса. Трагедията за семейството обаче продължила, след като се наложило тялото на жената да престои една вечер в мазето на блока, защото личния лекар отказал да издаде смъртен акт на празника.

34 лева станаха причина четири деца да останат сираци. Хазяинът на многодетното

На Възкресение, една покойна жена беше тикната в мазе

Никакво християнско състрадание на Възкресение към опечаленото семейство

 семейство ги изгонил от квартирата в първия ден на Възкресение Христово. Искал си остатъка от наема, но хората не разполагали с никакви пари.

Докато слизали по стълбите, жената се почувствала зле и паднала на площадка между етажите. Издъхнала на място. Съпругът й веднага се обадил на полиция. Униформените се уверили, че става въпрос за естествена смърт. Обадили се на личния лекар на покойницата, но тя отвърнала, че може да напише смъртен акт чак след празниците. След това полицаите си тръгнали.

Бащата се обърнал към дежурните лекари в най- близката болница, но оттам също му казали, че не могат да издадат документа. Било работа на личния лекар.

Накрая с помощта на домоуправителя овдовелият мъж преместил тялото на съпругата си в мазето на блока, за да не стои на стълбищната площадка. Бащата и четирите му деца прекарали нощта на стълбите. Съседка им дала нещо за ядене.

Личния лекар на покойната отказал да пише акт по празниците

Личния лекар на покойната отказал да пише акт по празниците

На следващия ден личния лекар решил все пак да издаде смъртен акт на покойната си пациентка, за да може тялото да бъде преместено в моргата. Бащата и децата напуснали блока и заминали в неизвестна посока.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *