Жена с прерязано гърло възкръсна в Перник

0

Пиян съпруг коли наред

Оцеля жена с отрязано гърло
Оцеля жена с отрязано гърло

Жена от Перник оцеля като по чудо, след като пияният до козирката съпруг преряза гърлото ѝ и я надупчи още няколко пъти в областта на шията. Кървавият инцидент се случи след домашен запой и горещи обвинения в изневяра с най – малко пет други мъже.

От няколко месеца насам злодеят Калин И. (47) свикнал вечер да се налива, за да освободи напрежението. Наскоро започнал да подозира благоверната си в изневяра и редовно вдигал скандали обвинявайки я, че има връзка с няколко други претенденти за сърцето ѝ.

Във фаталната вечер излял в гърлото си солидно количество ракия и след обичайните обвинения за кръшкане, се присетил и за купища стари неща. Яростта му се усилила от факта, че преди няколко дни съпругата подала жалба в полицията, тъй като вече ѝ причерняло пред очите от системния тормоз. Ченгетата го предупредили да си седне на задника и това му дошло малко в повече.

ножПрез нощта в сряда срещу четвъртък, от дома на семейството на ул. „Булчински път” се разнесли женски писъци и силни викове. Съседи заподозрели какво се случва и извикали дежурен екип на полицията. Когато отворили входната врата на жилището останали ужасени, защото

Съпругата се появила обляна в кръв, а вратът ѝ бил разрязан

Полицаите се усетили какво да направят и първо откарали жертвата в болницата. Лекарите също свършили работата си както трябва и не след дълго спасили животът на жената. През това време буйният Калин е арестуван и въдворен в ареста на РПУ. Ако съпругата му не предяви обвинение ще го пуснат на свобода и в случай, че се съберат отново, следващият път като едното нищо ще успее да приведе пъкления си замисъл в изпълнение.

http://www.youtube.com/watch?v=oAWCumUw8Yk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *