Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жена отхапа тестис, мъж бере душа от секс върху тоалетна чиния

Мъж остана без един тестис, след като любимата му го отхапала, казаха от МБАЛ- Бургас. Мераклията бил зажаднял за ласки, тъй като се връщал от тримесечен рейс. Още преди да разопакова багажа, той извикал вярната си любовница в гарсониерата си в „Меден рудник“.

Тя дотърчала в адската жега и двамата буквално се хвърлили в леглото. Дамата започнала с орална любов, за да му достави удоволствие, но в бързината го захапала за единия тестис. Шофьорът изревал като ранена пантера, а стреснатата дама го натоварила на колата си и го закарала в болницата. Панталонът на нещастника бил целия в кръв, а смият той пребледнял от болка и срам. Лекарите му зашили раната, която била доста дълбочка и го прибрали в отделението по урология, за да не стане инфекция. Мъжкото му самочувствие е спасено, но лошата новина е, че не бива да прави секс един месец, а точно тогава той ще отпътува отново за три месеца.

В частна клиника пък се гърчи мъж, който пострадал по време на секс върху тоалетна чинния. Двамата с половинката си открили позата в интернет и решили да разнообразят половия си живот. Тя приседнала в него, но била доста тежичка и съоръжението за ходене по нужда се счупило. Две парчета се забили в задните части на мъжа, а едно го пронизало в кръста малко над бъбрека. Трети ден нещастникът е с адски болки в клиниката и се моли да не научат колегите му.

Според лекарите цял месец горещини се отразиха доста зле на психиката на хората. Принципно жегите действат зле на лабилните и те трябва да се крият от тях. Вместо това, някои го ударили на експерименти и страст. На мъж му вадили борови иглички от дупето след секс в кола, който прераствал в търкаляне около нея.  Припомняме още един случай, който вчера стресна града. Разярен мъж хукна с нож да коли съседите си, които му крещели, че е паркирал неправилно и ударил друга кола. Той първо халосал колата с ютия, а после ранил четирима с ножа.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *