Жена чупи бариера с голи ръце в София! (ВИДЕО)

1
Жена чупи бариера с голи ръце

За жените – шофьори от десетилетия насам се носят легенди, а славата им на обществена заплаха № 1 продължава да свети с цялата си яркост на небосклона. Поредното доказателство, че на дамите книжки не трябва да се дават е уникален видеоклип, който буквално взриви интернет пространството през последното денонощие.

Драмата на поредната звезда на женския шофьорлък се разиграва в подземния паркинг на голям магазин в София. Явно объркана от толкова завои, лампи и други паркирани автомобили, водачката на автомобил със софийска регистрация буквално връхлита върху ограничителната бариера и я помита от първия път.

Жена чупи бариера с голи ръце

Следва кратко замайване и чувство, че явно нещо не е съвсем наред. Дава смело на заден ход при което за малко не удря приближаваща внимателно отзад кола. Тогава шофьорката се усеща, че явно трябва да постави билетчето в контролния автомант и го прави, но проклетата бариера отново не помръдва, защото вече е счупена.

В този момент шофьорката поема по пътя към най – мъдрото решение на света. Излиза от автомобила и с двете си ръце дочупва бариерата, като я огъва по начин, който най- накрая ще й позволи да се измъкне на свобода.

Виж как се чупи бариера:

http://www.youtube.com/watch?v=9DITeI2Kq98

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *