Жана Бергендорф победи: Съпругът й и детето идват да живеят в България!

0

Жана х фактор27- годишната Жена Бергендорф завоюва две победи едновременно. Тя се класира на финал и в същото време успя да убеди съпруга си, че е талантлива и има място на музикалната сцена. Затова той е решил да дойде и да живее в България. Една невероятна крачка за консервативен датчанин, какъвто е Стефан.

Основният спор в семейството досега бил желанието на Жана да пее и твърдите патриархални традиции в датското общество, че щом една жена се омъжи и стане майка, тя трябва да стои вкъщи и да гледа детето си. Сериозна роля за раздялата на семейството изиграла и свекървата, която казала, че щом снаха й иска да пее, нека си пее, но детето няма да расте с нея. Така Стефан спечелил в съда попечителството и певицата има право да вижда сина си три пъти в годината.

Датчанинът обичал съпругата си, но не вярвал в таланта й и в неистовото й желание да е на сцена. Той го считал за прищявка. Едва сега, когато я наблюдавал на 11 концерта в Х фактор, най-после се убедил, че тя има талант и не бива да я спира в кариерата й. Затова взел решение да се премести у нас и заедно да се опитат да закрепят брака си и да не дели повече детето от майка му. Щом смисълът на нейния живот е музиката, нека да бъде така.

Дори да не вземе първото място, Жана вече победи. Тя доказа, че може да бъде едновременно майка и певица и никога няма да остане обикновена домакиня. Българската публика я харесва и реалната битка на финала би трябвало да е между нея и 15-годишната Ана Мария, но никой не бива да пренебрегва факторът Наско, който трябваше да отпадне отдавна, но се говори, че Саня освен всичко е решила да му подари и първото място.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *