Жан Клод ван Дам ще се бие със Захари Бахаров заради жена

0
Жан Клод ван Дам

Актьорът от „Под прикритие” Захари Бахаров ще се млати със звездата на Холивуд Жан Клод ван Дам в поредната суперпродукция, която ще бъде заснета на родна територия до няколко месеца. Ролята на нашето „лошо момче” като цяло е епизодична, но въпреки това самият Захари е повече от доволен, че въобще са му дали шанс да се появи на екрана.

Пред свои приятели Бахаров споделил, че името на Жан Клод все още е синоним на качествен екшън и съвместната им работа ще се отрази неимоверно добре на портфолиото му. От екипа на продукцията пък издават, че точната дата за началото на снимките все още се пази в тайна по разпореждане на Ван Дам.

Захари Бахаров

Звездата от „Кървав спорт” наредил изрично да не се разкриват никакви сведения, защото този път възнамерявал да дойде инкогнито у нас и още на следващия ден да започне работа по лентата. Този път не искал да дава никакви изявления и интервюта, защото се чувствал изморен и трябвало да се съхрани.

Очаква се готовият филм да бъде пуснат на големия екран през следващата 2013 година. Действието на фабулата се развива в планините, на границата между САЩ и Канада, а двама силни мъже, които се мразят до смърт, работят заедно по разбиването на могъща банда за трафик на кокаин.

Според хора от българския екип на филма, сценарият донякъде е заимстван от истинската история на бандата на „Кокаиновите крале”, която властите изловиха у нас преди седмици, след гореща молба на полицията в Италия.

Финалният бой от „Кървав спорт“:

http://www.youtube.com/watch?v=k0YDuSLXcX8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *