Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жаби падат от небето край Ямбол

Невиждан природен феномен изплашил жителите на Ямболското село Ботево. Буквлно от небето започнали да падат жаби. Най-вероятно земноводните са били на покривите , или по дърветата, но бабите се кръстят и заявяват, че са видели с очите си как гадинките валят направо отгоре.

С писъци чувствителни булки се изпокрили по къщите си, а предприемчиви мъже започнали да пълнят чували с неочакваното лакомство. Те веднага си представили деликатеса паниран в чиниите си и на ум започнали да изчисляват запасите от вино, с които да го полеят. Малки деца също започнали да си ловят жабчета, за да ги отглеждат като домашни любимци Гостенка в селото се заклела, че видяла ято в небето и обявила, че това е началото на края на света. Най-затруднени били шофьорите, защото улиците били покрити с паникьосани твари. Доста от жабоците се намазали на гумите.

Природният феномен може да бъде обяснен с проливните дъждове, което валяха през последния месец над Ботево, със земетресенията, смятат други. Трети търсят причината в глобалното затопляне. Възможно е и подпочвените води да са се замърсили и да са подгонили земноводните. Една от най-вероятните причини обаче лети непрекъснато над селото. Тази година там има повече щъркели и те настървено издирват храна за малките си.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Жаби падат от небето край Ямбол

 1. Катя Отговор

  07.06.2012 в 16:12

  Незнам кой е писал текста на статията но по голяма глупост от този текст не бях чела!!!
  Найстина в селото имаше много малки жаби
  но подобни диващини като това … „С писъци чувствителни булки се изпокрили по къщите си, а предприемчиви мъже започнали да пълнят чували с неочакваното лакомство. Те веднага си представили деликатеса паниран в чиниите си и на ум започнали да изчисляват запасите от вино, с които да го полеят. Малки деца също започнали да си ловят жабчета, за да ги отглеждат като домашни любимци Гостенка в селото се заклела, че видяла ято в небето и обявила, че това е началото на края на света. Най-затруднени били шофьорите, защото улиците били покрити с паникьосани твари. Доста от жабоците се намазали на гумите.“ НЯМАШЕ !!!

 2. Катя Отговор

  07.06.2012 в 16:19

  А текста е пълен с правописни грешки !!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *