Зейнеб си пазела най – ценното за милионер

0

Репортерката на Гала стояла с вдигнати гащи в името на собственото благополучие

зейнеб

Срамното минало още преследва репортерката на Гала Зейнеб Маджурова. Репортерката, която дава мило и драго скоро да се види като милионерска съпруга и завинаги да забрави за мизерията, бе неприятно изненадана от най-близките си в „На кафе“. Уж без да искат, те й показаха, че не бива много да вири нос и да се взема на сериозно, защото невинаги е била телевизионна красавица.

Съвсем скоро репортерката на Гала ще води свое собствено шоу. То ще е посветено на хора, които искат да променят външния си вид с пластични операции. Стотици мъже и жени се редят на опашка, за да изпросят поправка на дефектите си. Темата е добре позната на Зизу, която преди 8 години е имала подобно предаване, но в слабо известната телевизия „Здраве“. В него тя среща лекари, стилисти и модели, които откровено говорят за пластичната хирургия и нейните опасности. Шоуто се казва „Пластика“, а от пръв поглед си личи, че освен да се информира за новостите в света на красотата, Зейнеб се е подложила сама на много от процедурите. От някогашната пухкава госпожица с руси кичури няма и помен, а стилът й на квартална бръмчалка е доста шлифован.

Разликата за пръв път лъсна публично, и то именно в предаването „На кафе“, част от което е Маджурова. Екипът на шоуто се опита да изненада Зизу, като й покаже първото й телевизионно интервю с Гала, правено още през 2005 г. По това време бургазлийката тъкмо е излязла от къщата на Биг Брадър и е на крилете на своята популярност. Канят я по партита и интервюта заедно с останалите съквартиранти, а съгражданите й я имат за новата местна знаменитост след Кичка Бодурова.

Вместо да се посмее на шегата и на нелепия си външен вид тогава и сега, обаче туркинята пребледня от притеснение и смущение. След това чувствата й се смениха от зле прикрит яд към завистниците й, които вече имат оръжие да й напомнят колко смешна и жалка е била, преди да влезе в шоубизнеса.

„Това е много неприятна изненада. Изобщо не ми хареса. Имам много лош спомен от гостуването си при Гала преди толкова години. Тогава бях много резервирана, а екипът видимо ме мразеше“, избухна Маджурова и с това, без да иска, издаде колко много се срамува от своята стара външност.

И в действителност има защо. За почти 9 години брадърката е успяла леко да изглади говора и тена на кожата си, да се сдобие с хубава и буйна прическа с екстеншъни, но не и да надскочи манталитета на селска мома. А именно това си пролича в съпоставката на бившата и настоящата Зейнеб. Освен с много по-скъп тоалет, брадърката сякаш си е същото 19-годишно момиче. С много повече претенции обаче. Въпреки че изобщо не е поработила над маниерите си, днес Маджурова има амбиции името й да се числи към представителите на хайлайфа. А за това помагат и нейните интимни отношения с много популярни и богати мъже.

Освен със сегашния и приятел Стоян, който щедро я отрупва с подаръци, Зизу е имала вземане-даване с богаташа Чочо Александров. Несебърският бос доста работи върху подобряването на външността на водещата, факт, който тя признава преди време за светско издание.

„С него имахме връзка преди няколко години. За Чочо мога да кажа само хубави неща. Той е човек, който е бил изключително откровен и сериозен към мен, отношенията ни са били много чисти. До ден днешен сме много добри приятели. Абсолютно опровергавам образа, който има в публичното пространство. Невероятен е! Чочо има голямо сърце“, споделяла е Зейнеб.

Преди да му стане гадже обаче, бургазлийката често е подигравана от свои приятели и познати, че е много неопитна в кревата. Самата тя дори потвърждава, че когато влиза в „Биг Брадър“ още не е опознала интимните ласки. Защо? Причината уж не била в родителите й или някакви религиозни разбирания. Просто така се случило. В живота на 19 нямало мъж, с който да си струва да си легне. Приятелките й обаче се шегували, че както е тръгнало, Маджурова ще даде девствеността си чак след сватбата. Когато се загаджила с Чочо, а след това и с още няколко актуални баровци от обкръжението му, станала ясна причината – бургазлийката просто се целила нависоко. Точно за това всички напомняния за простоватия й произход я безпокоели.

„Когато излязохме от шоуто, със съквартирантите бяхме като маймуни в цирка. Ходихме на турне да ни видят всички, а седяхме като статуи. Беше много смешно, но това беше част от работата ни“, спомня си онези времена репортерката на Гала.

Днес обаче никой не може да я нарече циркова маймунка. Най-малко защото новият й любим се държи с нея като с принцеса. Стоян, който е син на милионерска фамилия, се старае да разшири културата на бургазлийката не само по отношение на модните марки от бутиците в Милано, но и на екзотичните пътувания и история от различни краища на света. Покрай него госпожицата дори се запали по аристократични занимания като голф и тенис.

http://www.youtube.com/watch?v=xNQgzJ4jgeA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *