Зетят на Стоичков стана ресторантьор

0

Актьорът от сериала „Фамилията“ Иво Аръков, който стана по-известен с това, че е гадже на дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков – Мика, има ново поприще. Сек*символът отвори ресторант за мексиканска кухня в столичен мол. Това обаче не учудило близките на Аръков и Стоичкова, тъй като щерката на Камата е изключителна фенка на мексиканската храна. Едно от любимите мексикански ястия на Мика са традиционните питки бурито, които са характерни с лютия си и пиперлив вкус.

Иво Аръков
Иво Аръков

Двамата били много горди с начинанието си и черпели приятели с деликатеси от заведението, за да ги зарибят по пикантната кухня.

Мика и Иво отскоро са двойка, но вече успяха да обиколят доста страни по света, където отсядат в най-луксозните хотели. Техни приятели разказват, че разноските поема дъщерята на най-добрия ни футболист, тъй като с актьорска заплата Аръков не може да си позволи особено висок стандарт на живот.

Иво АръковИзточници от футболните среди разказват, че прохождащият ресторан-тьорски бизнес на Мика и Иво е финансиран от футболната легенда. Модерния ляв не глезел щерките си, но бил доволен от амбициозната Мика и решил да й даде рамо в новото начинание. Той обаче поставил условие заведението да потръгне и скоро да стане печелившо.

Покрай включването си в бизнеса и множеството пътувания по света обаче актьорската кариера на Аръков претърпява криза.

Новият сек*символ участваше в постановки както в Народния, така и в Малък градски театър „Зад канала“. Заради неотдавнашно отсъствие той е заменен от студента в НАТФИЗ Мартин Димитров в нашумелия спектакъл на Явор Гърдев „Козата или коя е Силвия?“. Името на Аръков е премахнато и от афиша на Малък градски театър „Зад канала“, където в спектакъла „Лодка в гората“ вместо него се изявява Владимир Золумов. В друго представление пък ролята на Аръков е поверена на сина на Катето Евро Александър Кадиев.

„Не постъпват честно с момчето. Той безспорно е талантлив, а изявата му в „Лодка в гората“ е впечатляваща. Можеха да го изчакат двайсетина дни, докато се върне от чужбина, вместо веднага да го махат от афишите“, недоволстват негови фенове.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/KP0vw7oQBwQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *