Зейнеб спечели 5 бона и се намръщи, че са й малко

1

ЗейнебЗейнеб шашна зрителите на „Сделка или не, и смути даже водещия Румен Луканов, който се труди упорито в момента на два фронта.

Бургазлийката получи шанса си да играе не благотворително, а за истински пари. Това бе една от наградите й, че е участвала в „Десинг старс“ макар и само седмица, защото и журито, и зрителите й показаха червен картон и тя бе първата изгонена. Репортерката на Гала се беше наточила да спечели голяма сума, но не й провървя с кутиите.Зейнеб12 Тя видимо се ядоса, защото първо не й провървя на дансинга, а сега и не сключи правилна сделка. Страшно е неприятно да те гледат и да те мислят за голямата работа, а всъщност и ти да си като другите и едва да си вързваш бюджета за месеца, оплака се тя. Зейнеб видимо се намуси, като видя, че печели 5500 лева. Тя заяви, че й трябвали най-малко 10 бона, за да си купи нова кола. Румен Луканов пък нямаше как да ги извади от джоба си и да й ги даде.

Бургаската блондинка забрави, че стана известна от риалити шоу и никога нямаше да работи в телевизия, ако тогава не я бяха харесали. Забрави и че телевизионните предавания са игра и зависят от късмета на участника. А в случая с танцувалното шоу и от възможностите и дори ината на участника да репетира колкото може повече. Явно Зейнеб или получава много малка заплата при Гала, или харчи повече, отколкото са възможностите й. Слуховете непрекъснато я свързват с кандидати-милионерски синчета, даже наскоро се пусна мълвата, че се е преместила да живее с единия от тях. Тогава защо страда за пари? Или просто е свикнала да побеждава и мрази загубите, питат се зрители.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WXD8_KgCSIA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Просто някои хора са твърде алчни и дори не се сещат, че има хора, които биха се радвали да спечелят в пъти по-малко от това!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *