Зейнеб – първата изгонена от „Денсинг старс“

0

ЗейнебЗейнеб Маджурова беше първата, която снощи, и жури и зрители, изгониха от „Денсинг старс”. Кандидат – танцьорката мяташе ръце като вятърна мелница, а краката доста й пречеха при всяка по-сложна стъпка.

Въпреки унищожителната критика на журито на първия лайф и появяването й снощи на поправителен изпит, колежката на Гала се стегна още повече. Тя не можа да преодолее сценичната си треска, танцува по-добре само първите 20 секунди и отново размята ръце във въздуха, като едва не настъпи партньора си. Зейнеб12Искам да остана и да се науча, заяви през сълзи Зейнеб, но последна дума имаха зрителите и й дадоха червен картон. Те се подразниха не само от аматьорския танц, но и от доста пуританското й облекло, които не подхождаше на латино и непрекъснатото повтаряне на едно и също – не мога, но искам да се уча.

Три двойки останаха да се състезават за място в шоуто. Преки конкурентки на Зейнеб бяха Елен Колева и сексоложката Наталия Кобилкина. Елен буквално изправи публиката на крака с горещия си ча-ча, а Кобилкина умело смесваше еротични с танцови движения. Дори накрая направи полушпагат. Най-вероятно тя ще е от следващите изгонени, тъй като конкуренцията е силна, а много от участниците наистина умеят да танцуват. Най-учуден, че е спасен бе Румен Луканов от „Сделка или не”, който в понеделник сам се определи като „танцуващо дърво”.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *