Здравни инспектори глобяват и за пушене на открито!

2
Инспектори глобяват и за пушене на открито

Здравните инспектори, отговарящи за спазване забраната за тютюнопушене превишават правата си и глобяват наред дори и тези, които пушат на пейките в междублоковите пространства. Престараването на държавните служители предизвикало масово недоволство сред столичани, които ревнаха за терора пред централните медии.

Възмутени до дъното на душите си граждани алармираха, че в последните дни са станали свидетели на хайки за пушачи в някои от кварталите на София, като инспекторите се заяждали дори и с хората, които чинно пафкали на открито между блоковете.

Инспектори глобяват и за пушене на открито

Служителите излизали с номера, че новият закон предвижда санкции за пушене около детски площадки, въпреки че тревните площи между панелките съвсем не били отредени като място за игра на малчуганите. Бирниците обаче настоявали, че на някои места по тревата имало монтирани люлки и поради това даденото пространство влизало в параметрите на забраната.

„На нас ни е напълно ясно какво се случва. Сега са ги подгонили /инспекторите/ да събират пари от народа и те дерат наред обикновените хора. Тази система беше въведена още от Румен Петков в полицията, когато униформените в определени периоди пишеха солени актове дори и заради най – малкото нарушение, за да регистрират някаква дейност” – коментира 59 годишният Ангел Стаменов от Люлин.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=b0H6SbUuJlQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *