Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Здравната министърка: Милост за пушачите няма!

Пушачите – враг № 1 на обществото

Последният здравен министър Десислава Атанасова заяви в открит текст, че никога и по никакъв повод няма да прояви милост (разбиране – б. р.) към пушачите. Ако зависело само от нея, никога у нас няма да бъдат направени отстъпки срещу тези немирни бандити, които гледат само да пушат цигари и да тровят въздуха на другите.

„Милост към пушачите никога няма да има. Никога не бих подкрепила каквито и да било облекчения, касаещи режима да пушене в затворени пространства, както и на публични места” – отсече русенката.

Десислава Атанасова

Свирепото й отношение към любителите на тютюна се дължало на данни от кардиологичните отделения, според които нашата държава е в челните места по брой заболявания на сърцето на глава от населението. Основната причина за това били преди всичко цигарите.

Интересно защо Десислава Атанасова не обели и дума за корупцията и нечовешкото отношение на лекарите към своите пациенти, дори и към тези нуждаещи се от спешна и неотложна помощ. Надали в момента има български гражданин, на когото докторите не са извивали ръцете за пари, подарък и така нататък. Защо в България продължаваме да плащаме свръхскъпи лекарства, които спокойно могат да ни бъдат продавани и наполовина от сегашните цени.

В крайна сметка, министър Атанасова апелира към пушачите да бъдат по – търпеливи, а като цяло българите да водят по – здравословен начин на живот. Това нейно пожелание определено бе направено с добро намерение, но тук изниква въпросът защо здравните служби и в това отношение не си вършат работата и позволяват на безчестни търговци да ни продават развалени храни, или такива натровени с пестициди и консерванти.

Иначе, министърката щяла да настоява за 20 милиона лева в повече, които да бъдат добавени в кошницата на сектор здравеопазване.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=uHaPhm3MXKU

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Здравната министърка: Милост за пушачите няма!

  1. Рон Отговор

    06.10.2012 в 2:27

    FUCK OFF

  2. ============== Отговор

    06.10.2012 в 15:52

    Na maika ti p…..a kva si ti 4e dakazva6 ovca koi znae kak gi upava :@

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *