Затвориха заведението в комплекс „Барите“, което натрови 23 деца

1
Затвориха заведението, което натрови децата

Въпреки изявлението на собственика на комплекса в близост до морската столица Михаил Каталиев, че кухнята на заведението му е на ниво и вероятно проблемът със здравословното състояние на малчуганите от Добрич е възникнал, защото те са престояли повечко  време на слънце, инспекторите затвориха собствеността му.

Екскурзията на децата свърши в болница

Припомняме ви,че 54 деца от добричкото училище “ Петко Рачо Славейков“ бяха на тридневен лагер в село Чернево, но 23 от тях свършиха в болница заради тежко хранително натравяне. 16 от петокласниците попаднаха директно за лечение в интензивното на Добричката болница, а пет от тях бяха приети за лечение в клиниката към МБАЛ ”Св.Марина” в морската столица.

Самата заместник директорка Марияна Петрова на елитното  училище след инцидента заяви, че не е сигурна дали организмите на децата са рухнали от погълнатата храна, но потвърди, че ако е така отговорните органи трябва да вземат спешни мерки, за да не пострадат и други хора. Към момента скандалния ресторант вече е затворен въпреки уверенията на собственика, че хигиената в неговия обект е на много високо ниво и факта, че на практика все още не са ясни резултатите от лабораторните изследвания на изследваната храна.

Случаите с натровени деца валят един  след друг!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Нещо мътно има тука, кухнята е превъзходна там. Един път преди Новата 2012 година ходих и съм много доволен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *