Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Затворът на Гълъбин Боевски – рекордьор по сексуални извращения в Латинска Америка

Затворът "Пинейрос" в Бразилия

Бразилският „Алкатрас” – с това мрачно наименование е известен затвора „Пинейрос”, където се намира в момента Гълъбин Боевски. Българският олимпийски шампион  е един от 6000 души, които се борят за оцеляване в зловещия зандан.

 През 2005 година обитателите на най- гнусния бразилски кауш се вдигат на бунт срещу мизерните условия на живот. Въоръжени с мачете и самоделни ножове метежниците нападат надзирателите. Сблъсъците в „Пинейрос” продължават над 14 часа, като и от двете страни има жертви.

Бунтовете са нещо обичайно за бразилския „Алкатрас”. Натрупаната агресия в следствие на тежкия живот зад стените на „Пинейрос” ежедневно предизвиква побоища между затворниците, а през няколко години избухват и малки войни между надзиратели и пандизчии.

В затвора няма нито един лекар! Извеждането на болен затворник се позволява едва, когато състоянието му е много влошено. За хигиена изобщо не може да се говори. Затворниците са натъпкани в килиите като копърки в консерва, което

Поне пет години ще трябва да прекара Боевски в бразилския "Алкатрас"

спомага за разпространението на зарази. Непоносимата жега и задух, както и глада също са предпоставки за плъзването на вируси сред обитателите на зандана.

„Пинейрос” има четири отделения. Гълъбин Боевски в момента е в крилото, където са настанени тези, които изчакват присъдите си. После ще бъде преместен в мъжкото отделение. Останалите две са женското и предназначеното за транссексуални.

Наричат обитателите на „Пинейрос” боклука на Бразилия. Тук са тикнати едни от най- големите изверги на необятната страна. Сексуалните извращения са част от пейзажа. Пандизчиите се шегуват, че от „Пинейрос” си тръгват само жени.

В ужасяващия затвор  свижданията са забранени . След кървав бунт през 2001, когато успяват да избягат над 130 души, посещенията на затворниците са прекратени. Съпругата на Гълъбин Боевски планираше да му отиде на свиждане, но в последствие стана ясно, че то не може да се състои. Само адвокатите имат достъп до затворниците.

След като бъде издадена присъдата на Боевски, щангистът ще трябва да излежи поне пет години в „Пинейрос”, преди да има право да подаде молба за екстрадиране в български затвор.

Гълъбин Боевски не се е признал за виновен, но чантата, в която е открит кокаина, е негова и не е купувана в Бразилия. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *