Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Затвор за секс с мъртво момиче

Некрофил спа с мъртво момиче до Монтана

С три години затвор приключи греховната любов на некрофила Димитър Георгиев от монтанското село Расово. Преди няколко месеца той изрови трупа на красивата Теодора в която бил влюбен до смърт и взе онова, което не получи от нея приживе. Гледката на голото тяло, захвърлено върху пресния гроб, потресе местните и те поискаха изселване на злосторника след залавянето му.

Синът на селския гробар – Димитър, от дълго време въздишал фатално по 25 годишната Теодора Тодорова. Не е ясно какви действия е предприел за сближаване преди смъртта й, но така и не получил онова, за което копнеел с цялото си сърце и душа. Хубавата жена имала сериозна връзка с друг мъж, когото много обичала. Дни преди да изпусне последния си дъх, двамата дори планирали кратко пътуване.

Всичко вървяло по обичайния начин, но на 2 октомври м. г. Теодора починала ненадейно в собствения си дом, а до ден днешен не е напълно ясна причината за смъртта. От полицията са категорични, че няма данни за насилие, а от болницата в Монтана обявиха, че причината най – вероятно е неволно самозадушаване. Погребали я на 7 октомври, а ден по – късно голото й тяло било намерено захвърлено върху отворения гроб.

Очевидците на тези събития все още треперят, когато си спомнят за ужасната картина на обезчестения труп. С нескрито вълнение разказват, че извергът разкопал пръстта, повдигнал сам циментовите плочи на гробницата, разковал ковчега и измъкнал навън мъртвото тяло. Какво е станало след това никой не знае, а хората дори не искат да говорят за това. Накрая некрофилът върнал всичко на мястото му, но трупа оставил навън.

Гробът на Теодора в село Расово

„Беше много страшно! Не пожелавам даже и на най – големите си врагове да видят това, което мина пред очите ми. Каква е тази нечовешка сила, да повдигне сам циментовите плочи – нормален човек с тази тежест не може да се оправи” – разказват хора от селото.

На сутринта родителите на починалата Теодора отишли да запалят по свещ на гроба й. Те даже не разбрали какво се е случило, защото останките били захвърлени на няколко метра встрани. На тях случайно се натъкнала възрастна жена, която изпищяла от ужас. На гробището пристигнали униформени служители, гробът бил заровен а тялото отново откарано в монтанската болница.

В селото тръгнали всякакви страшни слухове. Някои предполагали, че това е дело на сатанинска секта. Други мислели, че е работа на наркомани, а трети обвинявали деца от съседното село, които често идвали да играят в гробищния парк. Когато виновникът за извращението бил открит хората си отдъхнали, но твърдят, че никога няма да забравят ужаса, който преживели.

30 годишният Димитър Георгиев е осъден на три години затвор за хулиганска проява с особен цинизъм от съда в Лом. Юристи разкриват, че в българския закон все още няма определено наказание за некрофилия и гавра с труп.

Подобен случай в Русия:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *