Затвор грози Цеца Величкович !

2
Цеца Величкович
Цеца Величкович пак е подсъдима

Сръбската мега звезда Цеца Величкович отново влиза в съда. Веднага след концерта си в България, певицата е призована за ново дело.

Искът към Цеца, този път е за 116 000 евро. Воислав Джуркович е дал на Желко Ражнатович голяма сума пари, като сръбкинята трябвало да отговаря пред съда за получените пари. Въпреки това тя не се е явила на делото, но е осъдена да плати сумата. Разбира се ще има втори процес, на който Цеца Величкович ще обжалва решението на магистратите.

Цеца, която беше жена на покойния Аркан, беше 8 месеца под домашен арест. Скандалите около нея не спират. Тя беше осъдена за 1,5 милиона евро, които е присвоила от футболни трансфери. Също така срещу нея има дело и за притежание на незаконно оръжие. Певицата излежа условната си присъда, но сега може да се повтори всичко.

Ако на втора инстанция Цеца бъде осъдена, не се знае какво ще бъде наказанието й. Вариант е само да плати исканата сума, но може да се наложи и да полежи малко в белградския затвор, защото вече е изкарала условна присъда

Цеца Величкович прекара близо месец в България. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *