Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Защо жените предпочитат грозни мъже?

Красотата като че ли е най – важното качество, което виждаме в даден човек. Например ако ваша приятелка си хване гадже, в описанието му със сигурност многократно ще спомене колко е красив. Но искате ли до вас да има красив мъж ?

жените предпочитат грозни мъже

Истината е, че не всички мъже могат да бъдат сложени под общ знаменател, но има и прекалено много прилики между красивите мъже, както негативни, така и положителни. Но сега ще обърнем внимание на първите и защо не трябва да се хващате с красив мъж.

Като начало трябва да знаете, че красивите мъже са доста суетни. Те прекарват голяма част от времето си пред огледалото. Толкова са въодушевени от образа си, че дори разговарят с него. Подобни момци са като магнит за огледалата и не могат да ги подминат, дори те да се намират в асансьора, във фитнеса или мола. Но ако все пак не са толкова суетни, коя жена би искала да се чувства превъзхождана по красота от половинката си?

Външният вид за красивите мъже е от голямо значение и това е най – важното нещо за което полагат грижи. Затова доста често половинките им биват пренебрегвани и не получават полагащото им се внимание. А знаете, че преди всичко всяка жена иска да бъде обгрижвана с внимание и любов.

Умен и красив мъж е много рядко срещана комбинация. Така че внимавайте да не се окажете влюбени до полуда в супер красив, но доста глуповат мъж. Красивите мъже притежават и огромно самочувствие, което им помага да си мислят, че са № 1 във всяко отношение. Доста пъти красотата е причината за тяхното високомерие, арогантност и злобарско отношение към другите така наречени обикновени хора. А също така има и друг момент когато красивите си търсят само красиви партньори или се опитват да променят иначе не толкова красивата си половинка в прекрасно тяхно подобие.

Богат и красив мъж също е рядко явление, а нали жените искат сигурност в живота, има и такива, които са амбициозни златотърсачки, но идеята на нашият въпрос е една – Искате ли красив мъж? Освен това не е за пренебрегване и факта, че доста често личните левенти се оказват на левият тротоар.

Така че, мили дами, намерете си някой нормален човек и не разстилайте червени килими за блестящия и неотразим самохвалко. Защото може в началото и да бъдете щастливи, но в крайна сметка той ще ви нарани рано или късно.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *