Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Защо жените изневеряват по – често?

Британски учени разкриха как жените се оправдават след изневяра

Съвсем доскоро се смяташе, че мъжете са тези, които чупят цветето по – често. В последните три – четири години статистическите данни започват все по – уверено да обръщат това становище, регистрирайки прогресивно нарастване на женските изневери.

изневяра жени

Последното проучване във връзка с изневярата доказа, че най – рисковата група са млади жени, на възраст от 20 до 35 години, работещи в офиси и канцеларии. Учените направили всичко възможно да изяснят защо именно секретарките и другите подобни професии често нагазват в дълбоки води и в отговор на питането си получиха четири основни обяснения защо жените слагат рога на своите постоянни партньори.

Самовнушение

Интересен факт е, че най – много грешници оправдали изневярата си със становището, че когато се търкалят с двама или повече мъже, сексуалният им живот ще бъде „по – цветен”. Като причина за това самовнушение изтъкнали поведението на множеството кино и музикални звезди, които особено във филмите си сменят гаджетата през десет минути.

Отмъщение

Втората най – популярна причина за секс с чужд мъж е ярко изразено недоволство от постоянния партньор, последвано от изневяра за отмъщение. В интерес на истината, мъжката половина също тича по други красавици, когато са недоволни от съпругите си за нещо.

Семейните конфликти

Третата основна причина за изневяра са честите караници в семейството. Психолози обясняват, че хроничните скандали водят до намаляване на либидото и загуба на желание, търсене на утеха в прегръдките на друг.

Рутината

Последното нещо е изчезването на удоволствието от интимното общуване с постоянния партньор и рутината, които могат да унищожат и най – страстната връзка. Липсата на вълнение принуждава и мъже, и жени да търсят нови преживявания при други обекти. Най – тежко е, когато съпрузите не правят секс поне веднъж в седмицата.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *