Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Защо наричат Добрич – Бермудския триъгълник на смъртта – с видео

безследно изчезналиНаричат Добрич „Бермудския триъгълник”. Защо ли?! Местните хора казват, че някой изчезне ли веднъж, вероятността да се завърне жив и здрав при семейството си е почти нищожна.
През 1998 година, само в рамките на няколко месеца, безследно изчезват около 25 души – до един младежи, ненавършили 30 години.

И до днес полицията не може да каже какво точно се е случило с тях, а семействата

На 6.01, 2006 г. Иван Иванов излиза от дома си и никой повече не го вижда

На 6.01, 2006 г. Иван Иванов излиза от дома си и никой повече не го вижда

обвиняват органите на властта в корупция. Къде е истината? Какво се е случило с тези все млади,амбициозни и интелигентни хора? Никой не знае!
На 6 януари 2006 година Иван Иванов е отвлечен пред дома си от т.н. „банда на Тимур”. От баща му, местен бизнесмен, похитителите искат откуп в размер на 550 хил. евро, който той трябва да им предаде в срок от 10 дни. Но в крайна сметка те така и не се явяват на уговорената среща. След това съдбата на младежа е неясна. Четири безследно изчезналигодини по-късно след ДНК анализ на кости открити в кладенец в село Сираково, официално е потвърдена смъртта на момчето. Все още обаче не се знае кой е неговият убиец.
Подобна съдба с нещастен край има и Венцислав bezsledno_izcheznali9Йорданов, който пък изчезва през юли 2010 година. Тялото му беше намерено в близост до село Одърци, Добричко. skandalno.net

Виж драмата на една майка, чийто син е безследно изчезнал! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *