Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Защо мъжете не вдигат пищова

Проблеми с ерекцията

Дълги години наред никой не можеше да открие истински отговор на въпроса защо мъжете не  могат да вдигнат пищова. Най  – накрая обаче се намери човек с лъвско сърце, който успя да навлезе в дълбочина и да опише на лист хартия най – честите причини за мъжкото безсилие.

Това е професор Димитриус Кристу от Солунския университет, който в края на миналата година проведе изследване с повече от шест хиляди мъже на възраст от 18 до 75 години. Резултатите от проучването бяха представени по време на конгрес за мъжкото здраве в Хамбург, Германия.

Обобщено може да се каже, че по една или друга причина всеки шести самохвалко прави засечка в леглото и не може да свърши работата докрай. Неуспехите са изключително опасни за психическото състояние, защото след провал мъжете се чувстват непълноценни, изпадат в тежка депресия и стават ненужно агресивни. От друга страна редовната  невъзможност за осъществяване на полов контакт е и сигурен знак за сериозно заболяване като диабет, сърдечно – съдови проблеми, затлъстяване и др.

Проблеми с ерекцията

Най – честата причина за проблеми с ерекцията е стресът от напрегнатото ежедневие. Според специалистите нервното напрежение се натрупва и в даден момент от живота някои органи просто отказват да изпълняват функциите си. При тази ситуация професорът препоръчва на мъжете да потърсят помощ в движението и спорта, вместо да обръщат чашките една след друга и да се чудят какво да правят с омекналото оръжие.

Втората най – често срещана пречка е изчерпаната връзка между двама партньори. Рутинността на секса сама по себе си била достатъчно силен стимул, за да се изгуби всякакво желание за интимност. Като противовес на тези обстоятелства не е лошо мъжете с проблеми да си потърсят страстна любовница, или просто да събират повечко впечатления от порно филми и картинки.

Третият проблем се крие в поставянето на презерватива. Нахлузването на гумичката в пиковия момент доста често създавало трудности, защото любовникът се разконцентрира и фокусът на внимание се премества на друго място. За да се избегне този проблем трябва да потърсим помощ от партньорката, която ще ни докаже, че ни обича истински още в този момент.

Много често срещани препятствия за достигане на удоволствие са и ненавременните коментари на жените. Професор Кристу споделя, че най – злите от тях не спират да клеветничат дори и в леглото, което карало мъжете само за миг да изгубят всякакво желание за секс.

Също така дамите не трябвало да плашат любовниците си с приказки за големи очаквания. Фраза от рода на „ще те скъсам” или „цяла нощ ще бъдеш мой” били в състояние да предизвикат притеснения у по – неуверените, които ще доведат до нервен срив и невъзможност за действие. Огромно значение имал и външният вид на партньорките, защото повечето мъже съвсем не били съгласни да се въргалят с някоя грозотия само и само за да се разпишат.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Oyu-78iWbAw

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *