Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Защо държавата продължава да крие истината за българските жертви на Чернобил ? – видео

4ernobil25 години след ядрения апокалипсис в Чернобил, в България все още няма изследвания върху щетите, които населението е понесло в следствие на аварията. Няма и наказани за информационното затъмнение по случая. Сякаш паметта на българина също е погребана под бетонен саркофаг, както останките от избухналата ядрена централа до Припят.

 „Забраниха ни да казваме за Чернобил”, оправдават се днес експертите по ядрената енергетика, които в края на соца се скатаха и спасиха децата си. Соц.елита също се оправдава, че от Кремъл им забранили. Страхливците обаче си скриха челядта и цяла година нагъваха консерви, месо от Нова Зеландия и пиеха вода, специално за тях извадена от най-

Движението на ядрения облак

Движението на ядрения облак

 голяма дълбочина.

Дни след ядрената авария в Чернобил, простосмъртния българин излезе, както винаги на първомайска манифестация. Не пропусна да заведе и малките си деца, за да се учат от ранна възраст на покорство към партията. Едва ли тогава някой обърнал внимание, че завалял дъжд – смъртоносният облак от Чернобил напоил с отрова за десетилетия напред почвата на България.

Гигантските зеленчуци, в следствие на радиационния дъжд, предизвикваха възторг у народа. Хората се радваха колко са големи марулите и с охота нагъваха пресни салати.

Манифестация на 1 май!

Манифестация на 1 май!

Другарите обаче знаеха, че да се консумира тази храна е равносилна на смърт. Затова тъпчеха бездънните си търбуси само с най- доброто и от най- далечните краища на света.

Една година след катастрофата в Чернобил, у нас има бум на абортите – спонтанни и от страх, да не се роди бебе- уродче. Става въпрос за близо 2000 загубени плода, които се водят официално за жертвите на Чернобил у нас.

България обаче е петата най- заразена страна от плъзналата радиация. Страната ни е на първите места в Европа по онкологични заболявания. Много от тях са млади хора, които

Светът чества 25 години от катастрофата в Чернобил

Светът чества 25 години от катастрофата в Чернобил

 нямат шанс да създадат семейства и потомство. Българите до 30- годишна възраст все повече страдат от различни заболявания, които не са присъщи за възрастта им, много от тях и психически.

Далеч сме от мисълта, че Чернобил и соц.върхушката е източника на цялото зло, което сполетя българина през последните 20 години. Но ако населението е било информирано своевременно и бяха взети мерки за здравето на хората, можеха да бъдат запазени много животи.

Трагедията Чернобил. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *